Hoyla Tools

Tervetuloa Pohjolaan

YLLÄTYKSELLISIÄ
RATKAISUJA

Oikeanlaiset työvälineet ovat helpon elämän salaisuus. Me haluamme suunnitella työkaluja, joiden avulla saat kaiken irti vapaa-ajastasi ja jotka tekevät arjen askareista mielenkiintoisempia niin kotona kuin sen ulkopuolellakin.

J-Hoyla-signature

Elämä täällä pohjoisessa ei ole aina helppoa. Olemme onnekkaita kun saamme asua lähellä luontoa, mutta se vaatii aktiivista kehoa ja mieltä. Hoyla-työkalut on tehty niille, jotka arvostavat luonnon läheisyyttä ja maaseudun tunnelmaa. Oikeanlaiset työkalut tekevät arjen askareista helpompia ja mielenkiintoisempia niin kotona kuin sen ulkopuolellakin, ja säästävät samalla kultaakin kalliimpaa aikaa ja vaivaa.

Hoyla-työkalut valmistetaan huolella ja tarkkuudella pienessä Villi-nimisessä kylässä eteläisessä Suomessa. Kylän nimen mukaisesti villiys kuvaa osuvasti haluamme suunnitella poikkeuksellisia tuotteita, jotka tekevät luonnon lähellä elämisestä mahdollisimman nautinnollista ja helppoa.

Me uskomme, että maaseutuelämää ei voita mikään. Mutta uskomme myös, että asiat voi aina tehdä paremmin – ja ennen kaikkea yllätyksellisesti.

UUSIMMAT ARTIKKELIT

Hoyla Tools - Puutuki
elo 10, 2021

Näillä 5 vinkillä tuet puun oikein

Kuten kaikki nuorikot, myös puun taimet tarvitsevat erityisen paljon tukea elämänsä alkutaipaleella. Puun tukeminen istutusvaiheessa on tärkeää, jotta taimi juurtuu mahdollisimman nopeasti ja saa ryhdikkään alun matkalleen kohti korkeuksia. Tukien tehtävänä on myös huolehtia, että…

Hoyla Tools - Halkaisuteline
elo 10, 2021

Kuinka pilkkoa puut turvallisesti

Polttopuiden pilkkominen on monille meistä sydämen asia, mutta harva haluaa tehdä toimenpiteestä tarpeettoman vaikeaa. Hoyla Tools halkaisuteline on perinteistä kirvestä turvallisempi tapa pilkkoa puita, ja teline pysyy toimintakunnossa minimaalisella huollolla. No niin, siinä sitä taas…