Lavakiinnike

29,00 

Lavakiinnikkeillä kasaat kakkosnelosista ja aina niin trendikkäästä eurolavasta näppärän säilytystilan, jossa voit säilöä käytännössä mitä vain. Helppo kiinnitysmekanismi mahdollistaa kaiken kokoiset säilytysratkaisut, jotka on helposti muokattavissa juuri omiin tarpeisiin sopiviksi.

Saammeko esitellä ratkaisun ainaisiin säilytyshaasteisiin – Hoyla Toolsin lavakiinnikkeet! Lavakiinnikkeillä kasaat kakkosnelosista ja aina niin trendikkäästä eurolavasta näppärän rungon, jossa voit säilöä käytännössä mitä vain. Lavakiinnikkeet ovat vastauksesi juuri silloin, kun et yhtään keksi, minne kaiken jaloissa pyörivän irtaimiston voisi säilöä.

Homma toimii ällistyttävän yksinkertaisesti – kakkosneloset vain kiinnitetään eurolavaan lavakiinnikkeiden koukkujen avulla, ja rakennelma seisoo sen jälkeen tukevasti pystyssä omillaan. Kiinnikkeet ovat siitäkin kovin käteviä, että niillä voit kasata juuri omiin tarpeisiin sopivan kehikon, eikä kokorajoituksia juurikaan ole.

Lavakiinnikkeillä rakennettu runko on myös varsin monipuolinen säilytysratkaisu. Kiinteän pohjan ansiosta sinne voi säilöä esimerkiksi polttopuita, keräyspahvia tai muita pitkin pihaa lojuvia tavaroita, joille on muuten vaikea löytää sopivaa lepopaikkaa.

Kiinnikkeet on valmistettu säänkestävästä sähkösinkitystä metallista, ja ne on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä.

Ja näin se toimii:
(upotettu video)

Tuotetunnus (SKU): A005 Osasto:
© 2021 Hoyla