Ovikannake L

39,00 

Hoyla Toolsin kahden jalan ovikannakkella nouset kätevästi auton katolle kiinnittämään suksiboksit, pyörät, kajakit ja SUP-laudat. Voit käyttää sitä apuna myös auton katon pesemiseen.

Jos olet koskaan yrittänyt tuskanhiessä kiinnittää suksiboksia tai pyörää auton katolle, tiedät varmasti, ettei se aina ole niin yksinkertaista. Auton tahaton kolhiminen käy väkisinkin mielessä, eikä tasapainoilu likaisilla kengillä auton istuimilla houkuttele.

Nyt voit kuitenkin hyvästellä moiset murheet, sillä Hoyla Tools ovikannake on nerokas ratkaisu tähän yllättävänkin yleiseen pulmaan. Kannakkeen avulla nouset vaivattomasti auton katolle kiinnittämään milloin mitkäkin varusteet, tai pesemään auton katon kurakelien ja siitepölyn piinatessa jo muutenkin haastavina vuodenaikoina.

Kestävästä metallista valmistettu ovikannake kestää jopa 150 kg painon ja siinä on tilaa molemmille jaloille. Kannake on helppo kiinnittää auton oven salvan koukkuun, jossa se pysyy tukevasti paikoillaan.

Ovikannakkeen liukueste pitää huolen, että pito pysyy myös märillä kengillä ja kumiset tassut varmistavat, että auto ei naarmuunnu tai mene lommoille käytössä.

Universaali ovikannake on yhteensopiva kaikkien ajoneuvojen ovien kanssa. Kannake helpottaa erityisesti hieman korkeampien menopelien, kuten maastureiden ja pakettiautojen, omistajien elämää.

Kompakti kannake taittuu kasaan ja se on helppo kuljettaa pakkauksen mukana tulevassa säilytyspussissa tai pitää jemmassa auton hansikaslokerossa.

Olemme kasvava Suomalainen yritys. Tuotteet valmistetaan pienessä Villin kylässä. Valikoimasta löytyy innovatiivisia ja nykyaikaisia työkaluja ja apuvälineitä, joilla teet arki- sekä vapaa-ajastasi mielenkiintoisempaa ja turvallisempaa.

Värivaihtoehto

Harmaa-oranssi, Oranssi, Valkoinen-oranssi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ovikannake L”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): A007 Osastot: ,
© 2021 Hoyla